Jeugd

Even voorstellen…

Voor de meeste ouders is het bekend dat er vroeger in het Concordia gebouw altijd allerlei leuke dingen georganiseerd werden voor de jongeren.

We hebben een leuk team van enthousiaste mensen die dit hele gebeuren weer hebben opgepakt en weer leuke middagen organiseren voor kinderen in en om Maasdijk in het gebouw van Concordia. Wij streven ernaar om minimaal 1 keer per maand iets te doen met de jongeren door onder andere te knutselen, film kijken. buiten spelen en ga zo maar door. De entree proberen we zo laag mogelijk te houden. Mede dankzij het W. Margreet van Wermeskerkenfonds en andere donaties is dit mogelijk.

Hier zijn wij blij mee en uiteraard zijn wij heel dankbaar dat wij deze donaties mogen ontvangen. Zo hebben wij vorig jaar veel woensdagmiddagen lekker geknutseld en gespeeld. Ook zijn er vorig jaar een aantal spectaculaire middagen georganiseerd. Op deze middagen zijn wij wezen hutten bouwen, een bezoek naar Naturalis T-Rex in Town, Topmodel spelen en SUPER bingo!!

Uiteraard is dit allemaal onder begeleiding van volwassenen die weten wat ze moeten doen. Kortom een zeer variërend programma voor kinderen uit Maasdijk en omstreken. Teven staan wij altijd open voor suggesties en bij ons is iedereen altijd welkom.

Concordia Jeugd!! is een onderdeel van:
 

Vereniging Concordia

Maasdijk 40
2676 AE Maasdijk

Agenda

Geen evenementen gevonden!