Concordia cultureel 2023 & 2024

(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

En zo biedt “Concordia Cultureel” maandelijks een gevarieerd programma aan. Het zijn onderwerpen voor een brede doelgroep, daarnaast kunnen er diepgaande onderwerpen behandeld worden voor een meer geïnteresseerd publiek. Gezocht wordt steeds naar een toonaangevende spreker of een aansprekende activiteit. De diversiteit aan onderwerpen kan gerangschikt worden onder economie, gezondheid en voeding, toneel, kunst, cultuur, moderne en klassieke muziek, geschiedenis, literatuur, reizen, reisverslagen enz.

Ook voor het komende seizoen is een keuze gemaakt uit een aantal interessante onderwerpen. En is er weer spannende, ontroerende of fascinerende film opgenomen.

  • Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden (zie ook de Vrije Ruimte)
  • De toegang voor de Concordia Cultureel avonden is vrij (tenzij ander vermeld), aan het einde van de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter bestrijding van de kosten.
  • December 2023 en januari 2024: geen programma
Concordia Maasdijk
13 juni 2024
Hans van der Meijs BV uit Hoek van Holland heeft zijn oorsprong in Maasdijk en is specialist op het gebied van koel- en vriescellen en sandwichpanelenbouw. Wat dit bedrijf bijzonder maakt is hun passie voor recycling en hergebruik van duurzame materialen. Peter van der Berg zal vertellen over wat dit bedrijf precies doet en wat […]
Geen evenementen gevonden!

Agenda