Concordia cultureel 2022 & 2023

(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

We bevinden ons nog altijd in de ”Corona” tijd, toch willen we met toepassing van eventuele richtlijnen van het RIVM, de avonden van Concordia Cultureel invullen. Wij geven geen handen maar begroeten u hartelijk bij het (weer-)zien.

En zo biedt “Concordia Cultureel” maandelijks een gevarieerd programma aan. Het zijn onderwerpen voor een brede doelgroep, daarnaast kunnen er diepgaande onderwerpen behandeld worden voor een meer geïnteresseerd publiek. Gezocht wordt steeds naar een toonaangevende spreker of een aansprekende activiteit. De diversiteit aan onderwerpen kan gerangschikt worden onder economie, gezondheid en voeding, toneel, kunst, cultuur, moderne en klassieke muziek, geschiedenis, literatuur, reizen, reisverslagen enz..

Ook voor het komende seizoen is een keuze gemaakt uit een aantal interessante onderwerpen.  En zijn er weer spannende, ontroerende of fascinerende films opgenomen. In oktober (in plaats van december) wordt aandacht besteed aan poëzie en muziek.

  • wijzigingen en aanvullingen voorbehouden, zie ook de Vrije Ruimte
  • December 2022 en januari 2023 is er geen programma i.v.m. eventuele Corona maatregelen.
  • De toegang voor de Concordia Cultureel avonden is vrij (tenzij anders vermeld), aan het einde van de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter bestrijding van de kosten.

Programma:

Concordia Maasdijk
8 juni 2023
Cryptogeld is waarde in de vorm van een bedrag in cryptovaluta. Een soort digitale munteenheid die vaak gebruikt wordt als alternatief voor onze reguliere geldsoorten. ‘s Werelds bekendste cryptovaluta is de bitcoin. Is het nu werkelijk geld? En hoe betrouwbaar is dat? Leer er alles over tijdens deze lezing.
Geen evenementen gevonden!

Agenda