Concordia cultureel 2021 & 2022

(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

We bevinden ons nog altijd in de ”Corona” tijd, toch willen we met toepassing van de richtlijnen van het RIVM, de avonden van Concordia Cultureel weer gaan invullen. Wij plaatsen de stoelen voldoende ver uit elkaar, zorgen voor frisse lucht en de 1,5 meter route wordt duidelijk aangegeven. Wij geven geen handen maar begroeten u hartelijk bij het (weer-)zien.
En zo biedt “Concordia Cultureel” weer maandelijks een gevarieerd programma aan. Het zijn onderwerpen voor een brede doelgroep, daarnaast kunnen er diepgaande onderwerpen behandeld worden voor een meer geïnteresseerd publiek. Gezocht wordt steeds naar een toonaangevende spreker of een aansprekende activiteit. De diversiteit aan onderwerpen kan gerangschikt worden onder economie, gezondheid en voeding, toneel, kunst, cultuur, moderne en klassieke muziek, geschiedenis, literatuur, reizen, reisverslagen enz..
Ook voor het komende seizoen is een keuze gemaakt uit een aantal interessante onderwerpen. En zijn er weer spannende, ontroerende of fascinerende films opgenomen. In december wordt aandacht besteed aan poëzie en muziek.

De toegang voor de Concordia Cultureel avonden is vrij (tenzij anders vermeld), aan het einde van de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter bestrijding van de kosten.

Geen evenementen gevonden!

Agenda